Kwartiermaker, manager, adviseur of directeur

Al 30 jaar werkzaam in de wereld van landelijke en lokale maatschappelijke organisaties in verschillende rollen. Als kwartiermaker, manager, adviseur, fondsenwerver of directeur.
Je kunt me inschakelen om:

  • ideeën uit een groep te halen en te vertalen naar beleid of een project
  • de integrale benadering van een activiteit te vinden en beschrijven
  • stakeholders te ontdekken en de relatie te benoemen en versterken
  • te sparren over jouw ideeën.

Op mijn best als ik geloof in wat ik doe

Rechtvaardigheid – duurzaamheid – spiritualiteit – authenticiteit;  met deze woorden leef ik en zo werk ik ook het liefst. Mijn kracht is verbindingen leggen tussen mensen en organisaties, tussen talenten en dat wat nodig is, tussen ideeën en uitvoering. Ik doorzie processen en zie meestal nieuwe mogelijkheden. Altijd in voor innovatieve projecten en losse klussen.
Ik ga voor inhoud en kwaliteit. En ik zal altijd proberen iedereen tot haar volste recht te laten komen. Mijn eigen passies raken aan de mooie dingen van het leven. Zoals kunst, poëzie en lekker eten.

Een greep uit wat opleidingen: Nederlandse taal en letterkunde, museumkunde, internationaal jaar Jamaica, managementopleiding, philantropic studies, koksopleiding en cursussen Deep Democracy.
Mijn managementdrives zijn geel en groen. Belbin typeert mij als vormer, groepswerker en brononderzoeker. Nieuwsgierig? Linkedin laat veel meer zien.

Momenteel werk ik freelance als procesregelaar bij Knarrenhof. In Friesland, Groningen en Drenthe.